Sanne Kofod Olsen – Chairwoman

Dekan på Göteborgs Universitets Kunstneriske Fakultet.

Tidligere Rektor på Det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskole. Uddannet kunsthistoriker og har tidligere været leder for Museet for Samtidskunst i Roskilde og rektor på Det Fynske Kunstakademi. Bestyrelsesmedlem i Odd Production, Bikubenfondens komite for Academic Guest House i New York og Remmenfonden. Tidligere medlem af bl.a. Kunstrådet (2011-14), Center for Kultur og udvikling (2012-16) og Novo Nordisk Fondens kommite for kunstnerisk og kunsthistorisk forskning (2011-2018).

Liselotte Lund-Rasmussen 

COO & partner i fireball a/s

Uddannet på CBS og på New York University inden for international ledelse og brand management. Lund-Rasmussen har siddet 7 år i Lever, Unilever i DK og europæisk HQ, Bxl med dansk, nordisk og europæisk marketing- & brandansvar. Herefter har hun haft ledelsesposter i en række markante bureauer, bl.a. Saatchi & Saatchi og McCann-Erickson. Siden 2007 medejer og direktør i Design & brandbureauet fireball a/s med strategiske samarbejder med fx Flying Tiger, Kansas, Roskilde Festival, Kopenhagen Fur, Alka.

Niels Rønsholdt

Komponist og lydkunstner.

Uddannet på det Jyske Musikkonservatorium med Karl Aage Rasmussen og Bent Sørensen og i Berlin med Helmut Oehring. Underviser på det Jyske Musikkonservatorium og sidder som næstformand i KODA. Formen på Niels Rønsholdts værker spænder vidt; fra ensemble- og orkestermusik over  eksperimenterende opera til performances og installationsværker. Alligevel løber en tematisk rød tråd gennem hans værker, som alle først og fremmest er kendetegnet ved en helt særegen intimitet.

 

 

Sven Micha Slot

Pianist og medlem af SCENATET.

Uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med professor John Damgaard og i Oslo med pianist pianist Anne Øland og i Hannover med professor Einar Steen-Nøkleberg. Sven Micha Slot arbejder som freelance pianist, underviser og solist indenfor ny musik.